Välkommen till Bekiles Sibiriska katter

 

Namnet Bekiles kommer från våra första tre sibiriska katters namn BEa, KIa, pickLES.

Vi kommer att ha en liten uppfödning av sibiriska katter i hemmamiljö med fokus på att bibehålla de fantastiska egenskaper som rasen har. Vi vill ge andra möjlighet att falla pladask som vi gjorde och få en (eller flera) härliga familjemedlemmar.

 

Nu är de här!!

På dag 66 kom då äntligen kullen. Det var lite drama från början och vi hamnade på djursjukhuset där Sophia fick dropp med calcium och glukos för att få igång värkarbetet. Så kattunge nr 1 en blå tjej och kattunge nr 2 en blåmönstrad tjej föddes där. Sedan bestämde vi att åka hem och kattunge nr 3 en svart hane föddes i bilen. Väl hemma tog hon en paus sedan efter ett par timmar kom kattunge nr 4 en svart tjej till sist kattunge nr 5 en svartmönstrad hane. Trötta men glada och tacksamma att det slutade lyckligt!!

 

 

Annika har genomgått PawPeds utbildningar G1, G2 och G3. Klicka på kokarden för att se kursens innehåll och vilka som gått utbildningen. Blev diplomerad uppfödare hos Sverak i september 2015.  

                                                

diplomeringslogo_webb

Vi har tillstånd från Länsstyrelsen Västernorrland enligt 16 § djurskyddslagen (1988:534) att föda upp katter samt sälja katter från egen uppfödning.

Nyheter

Stamnamnsbevis

11.08.2014 21:06
Nu har det kommit vårt stamnamnsbevis!

Webbsidan har lanserats

21.07.2014 20:12
Vår nya webbsida lanserades idag. Vi låter närmast sörjande tjuvkika medan uppbyggnaden pågår
<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13