Våra katter:

SC S*Lince's Albea DVM

Kön: Hona
Född: 2013-07-31
Färg: as 09 24  
 
 
Vår Bea som vi bägge två fastnade för så fort vi såg hennes första bild. Det var osäkra veckor innan vår tur att välja i den underbara Fiat-kullen hos Kicki Eriksson och vår glädje var stor när HON fanns kvar. Bea kommer är vår första avelshona som lämnat två kullar än så länge: Hana Barbera kullen och Game of Thrones kullen.
Hälsotester:
Augusti 2014, November 2015, Oktober 2017
Serum FCoV antikroppar ej påvisade
Serum FeLV antigen ej påvisat
Serum FIV antikroppar ej påvisade
Augusti 2014: HCM u.a, November 2015: HCM u.a, December 2016: HCM u.a, Oktober 2017: HCM u.a
Augusti 2014: Blodgrupp N/N - Cat is Type A or Type "AB"
 
 

SC S*Laxforsens Jalapeno Junior af Chili

Kön: Hane
Född: 2014-10-22
Färg:n 09 
 
 
                                      
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På utställningen i Luleå augusti 2014 fick vi reda på att en jättespännade parning hade ägt rum. Den parningen resulterade i att vi fick möjlighet och förtroendet att köpa vår första avelshane. Redan när vi se de första bilderna på kullen via mail så fanns det något speciellt hos Junior. Så 22 januari flög vi upp till kalla Kiruna för att hämta hem vår prins, en underbar herre som redan har förtrollat helt :-) Välkommen och tack Susanne!!
 
Hälsotester
September 2015: HCM Other Diagnosis (trådar), April 2016: HCM normal, December 2016: HCM u.a, Januari 2018: HCM u.a
Oktober 2016: Serum FeLV antigen ej påvisat

Serum FIV antikroppar ej påvisade


 
 

GIC S*Lince's Sophia Loren
Kön: Hona
Född: 2016-01-11
Färg:n 09 24

 

Coola Sophia Loren ur Kias första kull som bestämde att hon ville stanna kvar hos oss. Vilket vi är jätteglada för, tack Kicki för att vi fick behålla henne :-) Hon har så många likheter med sin mamma att vi ofta säger fel och kallar henne Kia.
 
Hälsotester: Januari 2018: HCM u.a
 

SE*Bekiles Tyrion af Junior

Kön: Hane
Född: 2017-04-17
Färg:a 09 

Tyrion föddes som nummer fyra och sist i Bea och Juniors kull. Vi hade betämt att om det blev en fin hane så skulle han få stanna i katteriet och bli vår nästa avelshane. Tyrion blev den vi valde av två hanar, han har en del att växa i men vi är övertygade om att han kommer bli en stor och vacker kille. Välkommen in i familjen snygging!

Utställningsresultat:

Hälsotester:
 
 

Katter hos fodervärd:

SE*Bekiles Nova af Oesten

Kön: Hona
Född: 2017-08-06
Färg: n 09 23
Tanken var ju att inte spara någon ur Sveas kull, men där var hon! Vacker och med en vit svanstipp precis som mamma och mormor så hon kommer stanna i katteriet. Hon kommer bo i Umeå hos morbror Birk (SE*Bekiles Toulouse) och matte Liza. Vi ser fram emot att följa hennes utveckling!
 

Utställningsresultat

Hälsotester:

 

Katter som övergått i fodervärds ägo:

IC S*Lince's Arancia

Kön: Hona
Född: 2013-10-25
Färg:ny 22
 
 
Vårt lilla charmtroll Kia som vi hade på foder från Kicki Eriksson, S*Lince's. Hon kom in i vårat liv som fröken spott och fräs men är en riktig gos och kurrmaskin. Kia är också kärlek från första fotot. Kia har lämnat en kull: Italienska skådespelarkullen och har övergått i vår ägo i och med den. Tyvärr trivs Kia inte i kattgruppen utan har fått flytta till Umeå på prov. Hon förtjänar att få vara den drottning hon är. Tack Kristin och Andreas för att ni öppnat era hjärtan och ert hem för Kia! Efter Vikings kullen övergick Kia i deras ägo. Tack för att ni finns!
 
Hälsotester:
Augusti 2014
Serum FCoV antikroppar ej påvisade
Serum FeLV antigen ej påvisat
Serum FIV antikroppar ej påvisade
Maj 2015: HCM u.a, November 2016: HCM u.a, December 2017: HCM u.a
 

SE*Bekiles Gravity girl of Jiro

Kön: Hona
Född: 2014-12-03
Färg: n 09 22

 

 

Gravity som nu heter Lexi kommer att växa upp hos fodervärd på Alnö och om allt går väl få lämna en till två kullar. Hon bor tillsammans med Casper (hunden i familjen), Haily (huskatten) och sina undersåtar Maria med man och barn. En riktig snygging tycker vi <3. I maj 2016 föddes Lexis kull Aristocats kullen och i och med att kullen flyttade övergick Lexi till Maria. 

 

Hälsotester:
Februari 2016 HCM u.a, Oktober 2016 u.a
Serum FeLV antigen ej påvisade
Serum FIV antikroppar ej påvisade
PK normal
Blodgrupp A (bärare av B)

 

IC S*Lince's Giganti

Kön: Hane
Född:  2015-04-18
Färg: a 24

Giganti är en herre som bor hos Arne och Ewa ( SE*Arwati´s ) och som samägs av oss, Arne, Ewa och Kicki (S*Lince´s). Ett fantastiskt vackert blåbär som vi hoppas kunna få ge några kullar när han vuxit till sig. Nu när vackre Giganti fullföljt sitt kotrakt har han övergått i Arne och Ewas ägo.

 

Hälsotester: 
Mars 2016: Serum FIV, FeLV neg
PK Normal, Colourpoint ej bärare
Blodgrupp A (bärare av B)
April 2016: HCM u.a, Juni 2017: HCM u.a

 

SE*Bekiles Abigail

Kön: Hona
Född: 2016-05-12
Färg: n 03

Lilla fröken vit svanstipp charmade oss totalt så tack vare att vi redan hade en toppen fodervärd på lut var inte beslutet svårt att hon får stanna i katteriet. Abigail kommer kallas för Svea hemma hos Lisa med familj. Hon kommer få växa upp tillsamans med moster Leija från Beas kull. Förhoppningsvis kommer hon ge ett par fina kullar när hon blir stor nog. Efter Himmelska kullen tog vi beslutet att kastrera Svea då fodervärden hade det jobbigt med sin allergi. Vi önskar Svea lycka till som lycklig kastrathona.

 

Stamtavla
Utställningsresultat
Hälsotester: 
Maj 2017: HCM u.a 

Serum FeLV antigen ej påvisat

Serum FIV antikroppar ej påvisade

Blodgrupp N/N - Cat is Type A or Type AB